Primeres Jornades Feministes de Granollers al voltant de la Vaga del 8M

Aquest dilluns 5 de març a les 19.30 h. comencen les primeres Jornades Feministes de Granollers amb un seguit d'activitats que s'organitzen al voltant de la Vaga Feminista de 24 hores convocada pel 8 de març.

Les Jornades començaran amb un acte el dilluns 5 per explicar els motius pels quals anar a la vaga, amb les membres de la CNT Amb Sònia Turón i Laia Alonso. Serà el preludi de la jornada de lluita feminista del 8 de març i la vaga feminista de 24 hores, que comptarà a Granollers amb una cercavila feminista que sortirà a les 11 del matí de la plaça de la Porxada.

Les activitats continuaran la setmana següent amb una xerrada el dilluns 12 a les 19 h. amb Nàdia Ghulam, refugiada, activista i escriptora afganesa, amb el títol «Ser refugiada: sobreviure a l'adversitat sent dona». L'acte anirà acompanyat d'un sopar de tapes no-mixt. Al dia següent, el dimarts 13, l'activista feminista vasca i professora de la UPV Jule Goikoetxea oferirà la xerrada «La república serà feminista o no serà democràtica».

La setmana següent, el dijous 22, tindrà lloc la xerrada «Paritat, llistes cremallera i falsos feministes», amb Núria Ferrandis, jurista i activista feminista. Les Jornades es clouran amb un acte a la Sala Sant Francesc de Granollers amb un embat poètic, un concert de Mabel Flores i un sopar.

Totes les xerrades es realitzaran a la Filadora (carrer Navarra 14). Aquestes primeres Jornades Feministes de Granollers estan organitzades conjuntament per Vallès Oriental Feminista, Arran Granollers, CDR Granollers, CNT Granollers, CUP Granollers, Podem Granollers. 

Esdeveniment de Facebook

Cartell